LVI-huolto alan ammattilaiselta

Kilon Putki Oy:ltä LVI-huolto ammattitaidolla jo yli 20 vuoden vankalla kokemuksella. Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut ja osaava LVI-huoltoa, LVI-urakointia, muita LVI-palveluja ja kaukolämpötöitä tarjoava yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaista huoltotöitä ja ylläpitopalveluita taloyhtiöille, liike- ja toimitilakiinteistöille, teollisuudelle sekä yksityisille asiakkaille.Huolto pitää sisällään niin LVI-talotekniset kuntokartoitukset, huoltopalvelut kuin kunnossapidonkin.


LVI-huolto monipuolisesti

Huollamme ja tarvittaessa vaihdamme wc-pytyt, hanat, pumppaamot, vesimittarit ja lämminvesivaraajat. LVI-huollon palveluihin kuuluvat lisäksi pesukoneiden kytkennät sekä allaskaappien ja suihkukalusteiden asennukset. Meiltä onnistuvat myös viemäreiden avaukset ja viemärikuvaukset sekä jäätyneiden putkien sulattaminen kätevästi höyryllä.

LVI-huolto ja muut palvelumme

LVI-huoltotiimimme tekee myös IV-koneiden huoltoja sekä suodattimien vaihtoa, IV-mittauksia ja säätötöitä. Teemme myös IV-kanavien puhdistuksia tehokkaasti nykyaikaisilla välineillä.

LVI-huoltoon kuuluu lisäksi lämmitysjärjestelmien saneeraukset; patteri- ja linjaventtiilien vaihdot sekä lämpöjohtoverkostojen tasapainotukset.

Muista, että saat kauttamme LVI-huollon lisäksi myös kaukolämpötöiden ja LVI-urakoinnin palvelut!
Ota yhteyttä ja tilaa huolto ammattitaitoiselta ja kokeneelta putkialan ammattilaiselta.